Παράταση Δράσης

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρατάθηκε η υλοποίηση των παρεχόμενων Συνοδευτικών Μέτρων ΤΕΒΑ 2018-2019 από τη Διάσταση Παρεμβάσεις Κοινωνικής Καινοτομίας ΑΜΚΕ στις Κοινωνικές Συμπράξεις των Π.Ε. Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ε.Π.) Επισιτιστικής και Βασικής υλικής συνδρομής (ΤΕΒΑ) έως την 31/12/2021.

Περισσότερα...

TEBA: Διανομή τροφίμων και σχολικών ειδών από 8 έως 20 Ιουλίου για τις Π.Ε Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας

Γνωστοποιήθηκε ο προγραμματισμός των διανομών τροφίμων και άλλων ειδών προς τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις Π.Ε. Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Η επόμενη διανομή είναι προγραμματισμένη για το διάστημα από τις 8 μέχρι και τις 20 του ερχόμενου Ιουλίου.
 

Περισσότερα...

Διανομή Τροφίμων για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ της ΠΕ Μεσσηνίας

Υλοποιήθηκε την Μεγάλη εβδομάδα, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD  2014-2020 στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, το οποίο περιλαμβάνει την διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων σε ωφελούμενους που πληρούν  τα απαιτούμενα κοινωνικά κριτήρια.

Περισσότερα...

ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΒΑ ΤΗΣ Π.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου και ώρες 12:00-13:30 θα πραγματοποιηθεί ομαδική Συμβουλευτική με τίτλο : Ανάπτυξη Συναισθηματικής νοημοσύνης. Συναισθηματική επάρκεια σε παιδιά και εφήβους.

Περισσότερα...

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΒΑ ΣΤΗΝ Π.Ε ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα Συμβουλευτικής για ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στην Π.Ε Λακωνίας στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΕΒΑ 2018-2019 των Κοινωνικών Συμπράξεων των Π.Ε Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020.

Περισσότερα...

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΒΑ ΣΤΗΝ Π.Ε ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα Συμβουλευτικής για ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στην Π.Ε Μεσσηνίας στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΕΒΑ 2018-2019 των Κοινωνικών Συμπράξεων των Π.Ε Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020.

Περισσότερα...

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΒΑ ΣΤΗΝ Π.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα Συμβουλευτικής για ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στην Π.Ε Αργολίδας στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΕΒΑ 2018-2019 των Κοινωνικών Συμπράξεων των Π.Ε Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020.

Περισσότερα...

ΟΜΑΔΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΒΑ ΤΗΣ Π.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Την Τρίτη 26 Μαϊου και ώρα 17:00-19:00 η ΔΙΑΣΤΑΣΗ Παρεμβάσεις Κοινωνικής Καινοτομίας ΑΜΚΕ διοργανώνει Ομαδική Λογιστική Συμβουλευτική για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ της Π.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ με τίτλο «Διαχείριση Οικογενειακού Προϋπολογισμού».

Περισσότερα...

Διανομή Τροφίμων για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ της ΠΕ Λακωνίας

Την Τετάρτη 14 και 15 Απριλίου 2020 πραγματοποιήθηκε η διανομή ταυτόχρονα σε όλους του Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, ειδών διατροφής. Η διανομή έγινε  στους Δικαιούχους  του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)  που  έχουν επιλέξει να είναι και  ωφελούμενοι  του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Περισσότερα...

Διανομή Τροφίμων για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ της ΠΕ Αργολίδας

Από την Μ. Δευτέρα 13.4.2020 έως και την Μ. Τετάρτη 15.4.2020 πραγματοποιήθηκε διανομή ταυτόχρονα σε όλους του Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας ειδών διατροφής. Η διάθεση των προϊόντων για λόγους δημόσιας υγείας έγινε με αποστολή κατ’ οίκον των προϊόντων τα οποία δόθηκαν σε μεγάλες ποσότητες αναλογικά με τα μέλη της κάθε ωφελούμενης οικογένειας. Οι δικαιούχοι του προγράμματος, επισημαίνεται παρέλαβαν την ποσότητα που τους αναλογεί, στο χώρο κατοικίας τους με την επίδειξη του Δελτίου της Αστυνομικής τους Ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ.

Περισσότερα...

3η Συνάντηση του Εθνικού Δικτύου Φορέων υλοποίησης του ΤΕΒΑ

Στην Αθήνα Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η 3η Συνάντηση του Εθνικού Δικτύου Φορέων υλοποίησης του ΤΕΒΑ με θέμα «ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ» όπου παρουσιάστηκαν από έξι Κοινωνικές Συμπράξεις συνοδευτικές δράσεις υλοποιημένες με επιτυχία, με ποικίλο υλικό όπως επίσης φιλοξενήσαμε τους συναδέλφους από την Μάλτα, ως κράτος-μέλος της ΕΕ στην υλοποίηση του FEAD/TEBA, οι οποίοι μας παρουσίασαν, ως φορέας υλοποίησης του προγράμματος στην Μάλτα, τις δικές τους συνοδευτικές δράσεις με την δική τους οπτική εφαρμογής του Προγράμματος στη χώρα τους.

Περισσότερα...

Αναστολή προγραμματισμένων εκδηλώσεων Συνοδευτικών Μέτρων του ΤΕΒΑ (COVID-19)

Λόγω των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορονοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της εμφάνισής του, θα αναστείλουμε μέχρι νεωτέρας τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις (θεματικές ημερίδες συμβουλευτικής, εκδηλώσεις διατροφικών συμβουλών, εκδηλώσεις για παιδιά) καθώς και τις ομαδικές συμβουλευτικές (ομαδικές συμβουλευτικές ψυχοκοινωνικής στήριξης ενηλίκων, ομαδικές λογιστικές συμβουλευτικές).

Περισσότερα...

Αύξηση του προϋπολογισμού

Κατά 154.331,01 αυξήθηκε ο προϋπολογισμός της πράξης ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019-Κ.Σ. Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, MIS:5029666, ΚΩΔ. ΠΡΑΞΗΣ ΣΑ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΑΡΙΘΜΟΥ): 2018ΣΕ09380049 με απόφαση της Διαχειριστικής Αρχής για την κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων στην Αργολίδα